
Kerriesoep met garnalen
- 2 personen
- 25 min
- waardering 7,4
- Voorgerecht
- Hollands
- Vis
bevat per portie
- 231 kcal
- 25 g eiwit
- 14 g vet
- 2 g koolhydraten
Ingrediënten
- 1 eetlepel olie
- 1 teentje knoflook, gesnipperd
- 250 g garnalen
- 2 eetlepels kerrie
- ½ theelepel ketoembar
- 4 eetlepels citroensap
- 50 g ongezoete santen of 100 ml kokosmelk
- 400 ml visfond
- chilipoeder
- desgewenst 1 theelepel gesnipperde Spaanse peper
Bereiden
Doe de olie, knoflook en garnalen in een schaal en verwarm afgedekt 8 minuten op 850 watt in de magnetron.
Voeg de kerrie, ketoembar, citroensap, santen of kokosmelk, fond, zout, peper, chilipoeder en desgewenst Spaanse peper toe.
Verwarm het geheel afgedekt 5 minuten op 850 watt en vervolgens 10 minuten op 450 watt.
Bron
Het recept 'Kerriesoep met garnalen' wordt je aangeboden door Miele