Kookboeken over de Franse keuken
-
Een tafel in de zon
Petra Vandewouer
Petra Vandewouer woont al jaren in de Drôme Provençale, waar ze inspiratie opdoet voor lekkere mediterrane gerechten. Met heerlijk verse producten van de streek creëert ze onweerstaanbare... bekijk 'Een tafel in de zon'
-
La cuisine d'Angélique
Angélique Deckers
Angélique verzamelde authentieke recepten van de oudste inwoners van het bergdorpje Les Pierrons en vult ze aan met zuiderse gerechten vol typische ingrediënten en kruiden. Van het aperitief tot het... bekijk 'La cuisine d'Angélique'
-
Tartes Tatin, zoet & hartig
Bérengère Abraham
Recepten voor tartes Tatin, zoet of hartig, de een nog lekkerder dan de andere. Proef weer eens de klassieke variant met appel of ga voor een Tatin met peer en chocolade, geef je... bekijk 'Tartes Tatin, zoet & hartig'
-
Chez Rachel
Rachel Khoo
In de kleinste keuken van Parijs kookt een Engelse met bijzonder veel talent: Rachel Khoo. Met haar frisse kijk op de Franse keuken en een uitzonderlijk gevoel voor smaak, kleur en compositie is Rachel al met... bekijk 'Chez Rachel'
-
Het Franse brasserie kookboek
Daniel Galmiche
In 'Het Franse brasserie kookboek' staan meer dan 90 recepten van brasserie-favorieten als bouillabaise, traditionele uiensoep, onweerstaanbare mousse au chocolat en de perfecte... bekijk 'Het Franse brasserie kookboek'
-
Aan tafel
Cyril Lignac
Dit lijvige kookboek bevat uiteenlopende hoofdstukken, en allemaal zijn ze even smakelijk! Van fijne, feestelijke hapjes tot amuses voor een stevige appetijt, de lichte keuken met salades, tartares en vruchtensappen... bekijk 'Aan tafel'
-
De kleine cuisine, 350 klassiekers uit de Franse Keuken
Françoise Bernard
Meer dan 350 oerfranse maar wereldbefaamde, overheerlijke recepten werden gebundeld in dit compacte kookboek van... bekijk 'De kleine cuisine, 350 klassiekers uit de Franse Keuken'
-
Meringues
Alisa Morov
In dit boek vind je meringues zoals je ze nog nooit geproefd hebt, als sandwich, koekstengels, als taart of canapé, met zoete room of een hartige saus. De mogelijkheden zijn eindeloos en de keuze is aan jou... bekijk 'Meringues'
-
Crème brûlée, zacht en romig
José Maréchal
Klassieke crème brûlée, met speculaas of met verse vruchten, maar ook kleine crèmes met pistachenoten en cacao, met honing en rozemarijn, en natuurlijk niet te vergeten de... bekijk 'Crème brûlée, zacht en romig'
-
Reiskookboek Frankrijk
Onno Kleyn
Lekker, gemakkelijk en snel koken: dat is wat we op vakantie willen. En genieten van al die heerlijke Franse lekkernijen die we op de lokale markt en in de hypermarchés zien. Met Onno Kleyn's 'Reiskookboek... bekijk 'Reiskookboek Frankrijk'