Kookboeken series
Rubrieken
Nieuwe kookboeken in de rubriek Series
-
Kook ook - Gezonde snacks
diverse auteurs
Geen tijd of zin om te koken? Maar toch gezond eten? In 'Kook ook - Gezonde snacks' vind je de oplossing! Er zijn snelle maaltijden voor bij de tv, tussendoortjes voor in de pauze en snacks... bekijk 'Kook ook - Gezonde snacks'
-
Kook ook - Groente
Martine Steenstra
Groente is gezond, dat weet iedereen. Maar steeds meer mensen ontdekken dat groente ook vooral lekker is. Begin de dag met roerei met tomaat en spinazie, lunch met een goedgevulde salade en zet... bekijk 'Kook ook - Groente'
-
Kook ook - Studenten
diverse auteurs
'Kook ook Studenten' is het ideale cadeau voor een kind dat op kamers gaat. Met handige budgetrecepten voor doordeweeks, gezonde meeneemlunches voor naar de universiteit en... bekijk 'Kook ook - Studenten'
-
Hoge hakken in de keuken 2013
Petra de Hamer & Tal Maes
'Hoge hakken in de keuken 2013' is een keukenkalender en kookboek in één! De kalender bestaat uit een handige weekplanner waar je het hele jaar plezier van hebt + 53 recepten... bekijk 'Hoge hakken in de keuken 2013'
-
Kook ook - Kaas
diverse auteurs
Kaas is niet alleen lekker op de boterham, maar ook een populair en veelzijdig ingrediënt in de Nederlandse keuken. In de 60 recepten in 'Kook ook - Kaas' worden allerlei soorten kaas gebruikt in voor-, hoofd- en... bekijk 'Kook ook - Kaas'
-
Kook ook - High Tea
diverse auteurs
De High Tea is een heuse trend geworden, waar wij Nederlanders een geheel eigen draai aan hebben gegeven. Een Hollandse High Tea is zoveel meer dan een geurige pot thee met een scone en een... bekijk 'Kook ook - High Tea'
-
Salades
diverse auteurs
'Salades' heeft als uitgangspunt om zowel klassiekers zoals de Caesarsalade en Salade Niçoise op te nemen, als verrassend nieuwe recepten. Een salade is heerlijk als voor- of bijgerecht, maar ook als een... bekijk 'Salades'
-
Pasta
diverse auteurs
Pasta is een heerlijk en veelzijdig ingrediënt en kan gebruikt worden in soepen, salades, hoofdgerechten en bijgerechten. Pasta is eenvoudig te bereiden en is meestel snel klaar. Hierdoor zijn pastagerechten een van de... bekijk 'Pasta'
-
Chinees
diverse auteurs
Zoet en zuur, zoutig en pittig... iedereen houdt van Chinees eten. Al uw lievelingsrecepten vindt u hier, gemaakt met gemakkelijk verkrijgbare ingrediënten. De recepten zijn eenvoudig en leuk om te maken... bekijk 'Chinees'
-
Tajines & Couscous
diverse auteurs
Dat de Noord-Afrikaanse keuken kruidig en lekker is, hebben velen al ontdekt, maar dat de exotisch smakende gerechten ook nog gemakkelijk te bereiden zijn, zal voor velen nieuw zijn. Naast de beroemde... bekijk 'Tajines & Couscous'