Kookboeken over taart & gebak
-
Cheesecake
Keda Black
Dit boekje zit tjokvol lekkere recepten met verse kaas, bijvoorbeeld voor gebakken cheesecakes, kwarktaarten en roomtaarten met mascarpone of ricotta. De enige echte Amerikaanse cheesecake uit New... bekijk 'Cheesecake'
-
Clafoutis
Isabel Brancq-Lepage
Clafoutis zijn zoete en hartige taartjes op basis van ei. Eieren, melk, suiker en een beetje bloem - de basisingrediënten waarmee je, in combinatie met heerlijk vers fruit, een prachtige clafoutis op... bekijk 'Clafoutis'
-
Taartjes
Delphine de Montalier
Stijlvolle taartjes die verrassen door smaak en originaliteit. Hartige en zoete variaties om van te watertanden! Van een eenvoudige taart met kruiden en pijnboompitjes tot een frambozen-rozentaart: alle taarten... bekijk 'Taartjes'
-
Tarte Tatin
Jasmin Schults & Anaïsa Bruchner
Een klassieke taart vol zalige, zoete appel met een brosse korst - de echte tarte Tatin kan eigenlijk maar volgens één traditioneel recept gemaakt worden. In dit boek vind je allerlei variaties op de klassieke... bekijk 'Tarte Tatin'
-
Hoe word ik een goddelijke huisvrouw
Nigella Lawson
In 'Hoe word ik een goddelijke huisvrouw' onthult Nigella Lawson de geheimen van hartige en zoete taarten, cakes, puddingen, koekjes, brood en andere heerlijkheden. In een drukbezet... bekijk 'Hoe word ik een goddelijke huisvrouw'