Kookboeken over vis
-
Basic vis
Delphine de Montalier
Dit boek bevat alles wat je moet weten over koken met vis. Uiteraard staan de lekkere klassiekers er in, zoals gegrilde sardines, bouillabaisse en gevulde pijlinktvis. Daarnaast lees je alles over duurzame vissen... bekijk 'Basic vis'
-
Visgerechten
diverse auteurs
'Visgerechten' biedt 101 fantastische, eenvoudige of juist feestelijke recepten met vis, schaal- en schelpdieren - heerlijk, veelzijdig én gezond! Trakteer jezelf op soep van krab en asperges, viskoekjes... bekijk 'Visgerechten'
-
Vis en schaaldieren
diverse auteurs
Gebakken, gekookt, rauw, uit de oven of in een cocotte en met groente, fruit en specerijen: in 'Vis en schaaldieren' vind je tal van bereidingswijzen en ingrediënten om de heerlijkste visgerechten te maken... bekijk 'Vis en schaaldieren'
-
Zalm
diverse auteurs
Vrijwel elk restaurant heeft recepten met de alom gewaardeerde zalm op het menu staan, of het nu om gerookte zalm of zalmfilet gaat. Door de exclusieve smaak denken velen dat zalm lastig te bereiden is, maar niets is... bekijk 'Zalm'
-
Kook ook - Vis
diverse auteurs
Laat je verrassen door de meest uiteenlopende gerechten met vis, schaal- en schelpdieren in 'Kook ook - Vis'. Denk bijvoorbeeld aan Franse vissoep, Zalmsoufflee en Pilaf met garnalen, maar ook aan Tortilla... bekijk 'Kook ook - Vis'
-
Tonijn
Thea Spierings
Tonijn is een heerlijke, gezonde en veelzijdige vis. Dit boekje nodigt je in 40 smakelijke recepten uit om er eens iets heel anders mee te doen! Zowel verse tonijn als tonijn uit blik komen aan bod, in een variatie aan... bekijk 'Tonijn'
-
Verse vis
Rick Stein
Wellicht de beste en meest overzichtelijke gids voor het bereiden van vis, schaal- en schelpdieren. Dit fraaie, luxe boek bestaat uit drie delen: in deel 1 worden de bereidingstechnieken beschreven... bekijk 'Verse vis'
-
Over VIS & VIS
het Nederlands Visbureau
'Over VIS & VIS' is een uitgave van het Nederlands Visbureau waarin lezen en genieten op unieke wijze samengaan. Een boek met actuele achtergrondinformatie over vis, de vele vissoorten, vangst en kweek... bekijk 'Over VIS & VIS'