Kookboeken van Good Cook
-
À la mère de famille
Julien Merceron
'À la mère de famille' van Julien Merceron bevat de lekkerste recepten van de oudste patisserie, chocolaterie en confiserie van Parijs. Met dit kookboek kan u al deze lekkernijen in uw eigen keuken maken... bekijk 'À la mère de famille'
-
Tapas, 80 recepten stap voor stap
Valérie berry
Tover in een handomdraai een keur aan tapas op je bord. Van klassiekers als albóndigas (gehaktballetjes), tortillas, patatas bravas, sardinas en escabeche tot en met de feestelijke banderillas... bekijk 'Tapas, 80 recepten stap voor stap'
-
Het Farmhouse Cookbook
Sarah Mayor
'Het Farmhouse Cookbook' neemt je mee naar de melkerij, het erf en de moestuin van het beroemde Yeo Valley, een familieboerderij in het Zuid-Engelse Somerset dat bekend staat om zijn biologische zuivel... bekijk 'Het Farmhouse Cookbook'
-
Pizza
Alba Pezone
De vijf beste pizzabakkers van Napels - de bakermat van de pizza - geven hun recepten en geheimen bloot. Deze pizzabijbel - met een omvang van 360 pagina's! - bevat traditionele recepten met bijzondere... bekijk 'Pizza'
-
Fingerfood, 80 recepten stap voor stap
Yasmin Othman
Het eten van kleine hapjes is erg populair en het leuke van fingerfood is dat je dit op verschillende momenten en manieren kunt gebruiken: bijvoorbeeld als hapjes op een feest... bekijk 'Fingerfood, 80 recepten stap voor stap'
-
Groenten, 80 recepten stap voor stap
Molly Brown
Van gewone pieper tot vergeten groenten: niets is lekkerder en populairder dan variëren met groenten. 'Groenten, 80 recepten stap voor stap' leert je alle basistechnieken. Een zeer praktisch... bekijk 'Groenten, 80 recepten stap voor stap'
-
Virgin to veteran
Sam Stern
'Virgin to veteran' is een kookboek met een twist. Volg deze eigentijdse masterclass en je zult koken met een berg aan zelfvertrouwen. Van fast food tot slow food, van gezonde tot gulzige recepten en voor... bekijk 'Virgin to veteran'
-
Hamburgers
Steve Burggraf
Het lijkt zo simpel, een smaakvolle hamburger bereiden. Maar toch komt er heel wat bij kijken wil je de perfecte hamburger kunnen serveren. Hoe kies je het beste vlees en hoe kruid je dat, hoe bak je een lekker broodje... bekijk 'Hamburgers'
-
Tartaar van het mes
Jean-Guillaume Dufour
Rauw of even aangebakken: tartaargerechten zijn een echte delicatesse. Alle recepten in dit boek zijn afkomstig van de Parijse restaurantketen Les Tontons, dat gespecialiseerd is in tartaargerechten... bekijk 'Tartaar van het mes'
-
Sandwich speciaal
Maud Zilnyk
Hanteer de tips uit dit seizoenskookboek voor het maken van sandwiches en broodjes en ze worden gegarandeerd een culinair succes! De recepten zijn afkomstig uit de keuken van een van Parijs meest... bekijk 'Sandwich speciaal'