Kookboeken van Inmerc
-
Kook ook - Tapas
diverse auteurs
Tapas eten volgens de Spaanse traditie betekent genieten van de lekkerste, meest uiteenlopende hapjes. Alles mag en alles kan. Eet ze als complete maaltijd of juist als tussendoortje, borrelhapje of... bekijk 'Kook ook - Tapas'
-
Het onderste uit de pan
Tamasin Day-Lewis
'Het onderste uit de pan' is echt een kookboek van deze tijd. Volg deze interessante en vindingrijke manier van koken en je maakt niet alleen geweldig eten klaar, maar je bespaart ook nog geld, moeite en... bekijk 'Het onderste uit de pan'
-
De vegetarische optie
Simon Hopkinson
'De vegetarische optie' is een kookboek boordevol gerechten zonder vlees of vis - voor wie eens een dagje zonder wil. Simon Hopkinson laat zien dat je met goede, seizoens-gebonden ingrediënten en... bekijk 'De vegetarische optie'
-
Kook ook - Budget
diverse auteurs
Lekker eten hoeft niet duur te zijn. Het is een kwestie van anders boodschappen doen en restjes gebruiken om weer iets anders heerlijks te maken. 'Kook ook - Budget' bevat verrassend veel recepten voor... bekijk 'Kook ook - Budget'
-
Diner XL
Bitte Forsberg
Leuke etentjes en feesten met familie en dierbare vrienden geven het jaar kleur. Dat dit niet beperkt hoeft te blijven tot de traditionele feestdagen bewijst dit boek boordevol ideeën en heerlijke recepten. Spontaan of... bekijk 'Diner XL'
-
Kook ook - Marokko
diverse auteurs
Eén kijkje in de Marokkaanse keuken en je bent om. Ervaar de overvloed van heerlijke geuren en glinsterende kleuren. In dit Afrikaanse land zijn specerijen als venkel en komijn tezamen met oranje... bekijk 'Kook ook - Marokko'
-
Kook ook - Spanje
diverse auteurs
In Spanje is eten een dagelijks terugkerend feest. Of je nu in een grote stad of een klein dorpje bent, overal is gemakkelijk een eetgelegenheid te vinden. Geniet ook thuis van de rijke, pure smaak van deze heerlijke... bekijk 'Kook ook - Spanje'
-
Kook ook - Kip
diverse auteurs
Een hele scharrelkip uit de oven, gemarineerde kipreepjes uit de wok, gestoomde kipfilet: alles is mogelijk met dit lichte, lekkere stukje vlees. In 'Kook ook - Kip' vind je kip op alle manieren bereid en met... bekijk 'Kook ook - Kip'
-
Kook ook - Wok
diverse auteurs
Vooral voor roerbakken is de wok, de meest universele pan ter wereld, ideaal. Dankzij de hoge temperaturen zijn de bereidingstijden kort. Kleur, geur en smaak zijn wonderbaarlijk fris en... bekijk 'Kook ook - Wok'
-
Kook ook - Oosters
diverse auteurs
In 'Kook ook - Oosters' staan bekende en onbekende gerechten uit China, Indonesië, India, Japan, Thailand en Vietnam. De ingrediënten zijn verkrijgbaar in de supermarkt en in de Aziatische winkels en... bekijk 'Kook ook - Oosters'