Kookboeken van Uitgeverij Becht
-
Boerenkool
Amelia Wasiliev
'Boerenkool' biedt 69 eenvoudige en heerlijke boerenkoolrecepten voor sapjes, salades en meer. Ontdek nieuwe bereidingswijzen en smaken: combineer boerenkool bijvoorbeeld eens met zoete aardappel... bekijk 'Boerenkool'
-
Veggie!
Hugh Fearnley-Whittingstall
'Veg!' is een megasucces. En nu is er dan ook een speciale, goedkope kleine 'Veg!' - 'Veggie!' met 224 pagina's met groenten in de hoofdrol. Niet alleen voor de vegetariër, maar voor iedereen die wat meer wil afwisselen... bekijk 'Veggie!'
-
Top with cinnamon
Izy Hossack
In dit boek verklapt foodblogger Izy Hossack haar 75 favoriete zoete en hartige recepten. Perfect voor lekker luie weekenden, snelle avondmaaltijden en spontane etentjes. 'Top with cinnamon' heeft voor ieder... bekijk 'Top with cinnamon'
-
Chocolade mug cakes
Sandra Mahut
Chocoladecake is en blijft favoriet! En een eenpersoons-chocoladecakeje direct bakken in een beker in de magnetron, dat gaat vliegensvlug! Binnen 2 minuten staat er een heerlijke traktatie klaar... bekijk 'Chocolade mug cakes'
-
The Green Kitchen Travels
David Frenkiel & Luise Vindahl
De vegetarische recepten in 'The Green Kitchen Travels' zijn geïnspireerd op de smaken en gerechten die David Frenkiel en Luise Vindahl op hun vele reizen zijn tegengekomen. Laat je inspireren door... bekijk 'The Green Kitchen Travels'
-
Licht!
Hugh Fearnley-Whittingstall
In 'Licht!' heeft Hugh Fearnley-Whittingstall 170 simpele, goedkope en vooral gezonde recepten verzameld. De recepten zijn allemaal tarwe- en zuivelvrij, maar daarom niet minder smaakvol of voedzaam... bekijk 'Licht!'
-
Tosti's en andere gegrilde broodjes
Laura Washburn
Tosti's zijn heerlijk: bestaat er iets lekkerders dan een broodje met heel veel gesmolten kaas? In 'Tosti's' vind je 28 originele en heerlijke variaties op dit ultieme comfortfood: de tosti... bekijk 'Tosti's en andere gegrilde broodjes'
-
Havermout
Amy Ruth Finegold
In 'Havermout' staan meer dan 30 heerlijke recepten met superfood-havermout: van heerlijke ontbijtjes tot snacks en drankjes. Of het nu gekookt, geweekt, gebakken, geroosterd of geblenderd is, havermout zit vol... bekijk 'Havermout'
-
Doordeweeks
Hugh Fearnley-Whittingstall
Hugh Fearnley-Whittingstall schrijft in 'Doordeweeks' over het eten dat hij thuis elke dag klaarmaakt. Goede maaltijden, bereid met verse ingrediënten, zouden het 'hart' van elke familiekeuken moeten vormen... bekijk 'Doordeweeks'
-
Mug cakes
Lene Knudsen
Een eenpersoonscakeje direct gebakken in een beker in de magnetron, dat gaat vliegensvlug! Binnen twee minuten staat er een heerlijke traktatie klaar voor na school, als feestelijk toetje, of als je zoete trek hebt... bekijk 'Mug cakes'