Kookboeken van Uitgeverij Lannoo
-
Aan tafel
Cyril Lignac
Dit lijvige kookboek bevat uiteenlopende hoofdstukken, en allemaal zijn ze even smakelijk! Van fijne, feestelijke hapjes tot amuses voor een stevige appetijt, de lichte keuken met salades, tartares en vruchtensappen... bekijk 'Aan tafel'
-
Mijn pure keuken 2
Pascale Naessens
Wij willen het allemaal: gezellig genieten van lekker eten, niet verdikken, gezond blijven en weinig werk. Met 'Mijn pure keuken 2' kan het. Eten hoeft geen strijd te zijn tegen de calorieën. Volop genieten... bekijk 'Mijn pure keuken 2'
-
De kleine cuisine, 350 klassiekers uit de Franse Keuken
Françoise Bernard
Meer dan 350 oerfranse maar wereldbefaamde, overheerlijke recepten werden gebundeld in dit compacte kookboek van... bekijk 'De kleine cuisine, 350 klassiekers uit de Franse Keuken'
-
Weight Watchers
diverse auteurs
'Weight Watchers' bevat maar liefst 300 lekkere, lichte en uitgebalanceerde recepten, van hapjes tot desserts. Van amandelbanaansmoothie, rode-uiensoep met geitenkaas en gevulde kalkoen met witlof tot... bekijk 'Weight Watchers'
-
Stijlvol dineren, lekkere glaasjes die inspireren
Malika Hamza & Martine Fallon
Glaasjes maken van een maaltijd alleen, met twee, met familie of vrienden een waar visueel en zintuiglijk feest. Glaasjes zijn niet langer een modeverschijnsel of een hype... bekijk 'Stijlvol dineren, lekkere glaasjes die inspireren'
-
Het grote Larousse moestuin receptenboek
Valérie LHomme
Valérie LHomme heeft in 'Het grote Larousse moestuin receptenboek' 40 soorten groente geselecteerd. Laat je verleiden door de heerlijke gerechten met artisjok, wortel... bekijk 'Het grote Larousse moestuin receptenboek'
-
Menu Maison
Livia Claessen & Henri Kleinblatt
De eerlijke, authentieke keuken van Livia Claessen en Henri Kleinblatt uit 'Feeling' is er nu ook in boekvorm. Deze opvolger van het succesvolle boek 'Cuisine' telt 624 bladzijden met 300 lekkere... bekijk 'Menu Maison'
-
Napels proeven
Philippe Bidaine
Italië heeft zijn gastronomische reputatie in ruime mate te danken aan het eten en drinken uit Campanië in het algemeen, en Napels in het bijzonder. Vreemd genoeg is de Napolitaanse keuken bij ons... bekijk 'Napels proeven'
-
BBQ Bijbel
Peter de Clercq
Barbecue kan zoveel meer zijn dan een perfect gegrilde worst of een klassieke kotelet of côte à l'os. BBQ-expert Peter de Clercq verzamelde voor dit onweerstaanbare overzichtswerk maar liefst 500... bekijk 'BBQ Bijbel'
-
Vurrukkuluk vers!
Valérie Lhomme
Betreed de bijzondere boomgaard van Valérie Lhomme en ontdek de heerlijke en kleurrijke beschrijvingen van 35 prachtige fruitsoorten: appel, perzik, aardbei... maar ook mandarijn, lychee en rabarber... bekijk 'Vurrukkuluk vers!'