Kookboeken van Uitgeverij Terra
-
Vis en schaaldieren
diverse auteurs
Gebakken, gekookt, rauw, uit de oven of in een cocotte en met groente, fruit en specerijen: in 'Vis en schaaldieren' vind je tal van bereidingswijzen en ingrediënten om de heerlijkste visgerechten te maken... bekijk 'Vis en schaaldieren'
-
De beste kipgerechten
diverse auteurs
Gerechten met kip zijn veelzijdig, snel en makkelijk te bereiden, gezond en vooral lekker! Geniet van traditionele gerechten als romige kippensoep, cajunkip of coq au vin én van verrassende recepten... bekijk 'De beste kipgerechten'
-
Salades en dressings
diverse auteurs
Als licht voorgerecht, voedzaam hoofdgerecht of bijgerecht: salades zijn er voor elke gelegenheid en elke smaak. 'Salades en dressings' biedt recepten voor verrukkelijke, kleurrijke salades met smakelijke... bekijk 'Salades en dressings'
-
Gizzi's keukenmagie
Gizzi Erskine
Gizzi Erskine biedt je niet alleen maar recepten, maar ze geeft jou - de kok - vertrouwen in de keuken. Alles komt aan bod, van het maken van eenvoudig pastadeeg en heerlijke marinades tot het maken van... bekijk 'Gizzi's keukenmagie'
-
Eten met familie en vrienden
Sarah Raven
Dit boek bevat ruim 400 recepten, ingedeeld volgens de 4 seizoenen. Steeds meer mensen ontvangen hun gasten thuis in plaats van uit eten te gaan. Wat is er gezelliger dan met een groep vrienden... bekijk 'Eten met familie en vrienden'
-
Fingerfood
diverse auteurs
In dit boek vind je tal van ideeën voor fingerfood waarmee je bij elke gelegenheid goed voor de dag zult komen. Lichte, elegante hapjes of een maaltijd in het klein: met alle recepten in dit boek zul je je gasten... bekijk 'Fingerfood'
-
Pasta en risotto
diverse auteurs
'Pasta en risotto' is een boek dat je uitnodigt om op reis te gaan. Neem een duik in de smaken van Italië, waar farfalle, linguine, fusilli en rijst vergezeld gaan van de subtiele aroma's van verschillende... bekijk 'Pasta en risotto'
-
Allergiekookboek
Marloes Collins
Het hele jaar door lekker eten, ook als je allergisch bent voor gluten, tarwe, lactose, koemelk, kippenei, vis of schaal- en schelpdieren, soja, pinda's of noten? Met dit boek kan het. Marloes Collins laat zien hoe... bekijk 'Allergiekookboek'
-
Taart, hartig & zoet
diverse auteurs
Taarten zijn eenvoudig en snel te maken, voor elke gelegenheid en elke menugang. Als voorgerecht, hoofdgerecht bij een salade, of als onovertrofen heerlijkheid bij de koffie en de thee, taarten zijn er voor... bekijk 'Taart, hartig & zoet'
-
Gebraden en gevuld
diverse auteurs
Kip, rund, kalf, varken, lam... ze laten zich allemaal heerlijk braden. Geroosterde kip met citroen, varkensfilet met geroosterde artisjokken en salie of lamsrack in een korst van verse kruiden staan prachtig... bekijk 'Gebraden en gevuld'