Gevulde aardappelen met gerookte forel
20 stuks
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 20 krieltjes
- 100 g gerookte forel
- 2 eetlepels magere Griekse yoghurt
- 1 eetlepel light room (max. 8% vet)
- 1 eetlepel citroensap
- verse munt
- verse dille
Bereiden
Kook de krieltjes gaar zonder ze te schillen. Giet af en laat helemaal afkoelen.
Snijd een kapje van de krieltjes en hol ze met een klein lepeltje een beetje uit.
Verbrokkel de forel en verdeel hem over de krieltjes.
Meng de yoghurt met de room en het citroensap. Druppel wat dressing over de forel en werk af met gesnipperde munt en dille.
Kookboek
Het recept 'Gevulde aardappelen met gerookte forel' is afkomstig uit het kookboek...
Hapjes om van te genieten
diverse auteurs
Feestjes, cocktailparty's en recepties zijn de ideale gelegenheden om je te ontspannen en gezellig bij te praten met vrienden, collega's of familie. En bij een feestje
... lees verder © Uitgeverij Lannoo