Fudge
16 stuks
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 1 blik (ca. 400 g) zoete, gecondenseerde melk
- 300 g donkere chocolade, in stukjes gebroken
- een handvol grof gehakte, gemengde noten
Bereiden
Verwarm de oven voor op 165 °C.
Warm de melk op, voeg de chocolade toe en roer tot die helemaal gesmolten is.
Meng de noten door het mengsel.
Bedek een vierkante bakvorm met bakpapier (bodem en zijkanten) en giet hier de fudge op. Bedek ook de bovenkant van de fudge met bakpapier.
Laat 30 minuten bakken in de oven.
Haal de vorm uit de oven en laat de fudge in de vorm afkoelen voor je hem uit de vorm haalt. Snijd in vierkantjes en serveer.
Extra benodigd
Bakpapier
Kookboek
Het recept 'Fudge' is afkomstig uit het kookboek...
Juliette's bakboek
Brenda Keirsebilck
Hartig en zoet gebak voor een gezellig dagje met vrienden of familie. Koekjes, cakes en taartjes zijn echt het ding van Brenda Keirsebilck, eigenares van
... lees verder © Uitgeverij LannooFudge tips
Reacties op dit recept
- Marjolein Zou dit recept ook met cocosmelk kunnen in plaats van gewone melk?