Spinazietaartje met pittige kaas
bereiden
Ingrediënten
- 2 plakjes bladerdeeg (diepvries), ontdooid
- 150 g diepvriesspinazie, ontdooid
- 8 plakjes kernhem of andere roodbacteriekaas
Bereiden
Verwarm de oven voor op 225 °C. Beleg een bakplaat met bakpapier. Snijd de plakjes deeg in vieren. Prik er met een vork wat gaatjes in.
Doe de spinazie in een vergiet en druk er met een lepel zoveel mogelijk vocht uit. Doe de spinazie over in een kom en voeg zout en peper naar smaak toe.
Leg op het midden van elk plakje deeg een lepeltje spinazie en een plakje kaas. Vouw de hoekpunten van het deeg om de vulling. Leg de taartjes op de bakplaat en bak ze in 15 minuten goudbruin en gaar. Serveer ze warm of koud.
Extra benodigd
Bakpapier
Kookboek
Het recept 'Spinazietaartje met pittige kaas' is afkomstig uit het kookboek...
Kook ook - Voor 2
diverse auteurs
'Kook ook - Voor 2': lekkere, makkelijke recep-ten voor als je met z'n tweeën aan tafel zit. Met je partner, je moeder, met je vriendin waarmee je wilt bijkletsen, met... lees verder
© Inmerc