Bruine puntjes met worst
1 persoon
bereiden
bereiden
Bevat per portie
213 kcal
8 g eiwit
8 g vet
27 g koolhydraten
Ingrediënten
- 1 bruin puntje of bolletje
- mosterd
- halvarine
- 2 plakjes boterhamworst of gebraden kipfilet
- tuinkers
Bereiden
Snijd een bruin puntje of bolletje open en bestrijk de snijvlakken eerst dun met mosterd en daarna met halvarine. Vouw twee plakjes boterhamworst of gebraden kipfilet losjes dubbel en leg ze op de onderkant van het broodje.
Leg hier wat kleine plukjes tuinkers op en dek het geheel af met de bovenkant van het broodje. De tuinkers geeft het broodje een frisse, lichtpittige smaak.
Variatietip
Vervang de toefjes tuinkers door blokjes komkommer of reepjes paprika.
Het recept 'Bruine puntjes met worst' wordt je aangeboden door het Voorlichtingsbureau Brood