Vegetarische pasta met tomaat en rucola van Annabel Langbein

  • 2 personen
  • 20 min
  • waardering 7,6
  • Hoofdgerecht
  • Italiaans
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 200 g gedroogde pasta
  • 50 g rucola, grof gehakt
  • 2 grote tomaten, in blokjes
  • 120 g feta, verkruimeld
  • 2 eetlepels kappertjes
  • 2 eetlepels kleingesneden olijven
  • rasp en sap van 1 citroen
  • 2 eetlepels olijfolie

Bereiden

Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Meng intussen alle overige ingrediënten in een kom.

Laat de pasta uitlekken en meng hem door de saus.

Kookboek

Het recept 'Vegetarische pasta met tomaat en rucola van Annabel Langbein' is afkomstig uit het kookboek...

Delicious

Annabel Langbein

In dit boek gebruikt Annabel Langbein een wereldpalet aan smaken om fantastische gerechten te creëren zonder ingewikkelde of tijdrovende technieken. Met... lees verder

© Kosmos Uitgevers

Waardeer dit recept (25 stemmen)

Reacties op dit recept

  • paulaHoe bedoelt u vegetarisch met gehakt?

    reageren

  • MoniqueVolgens mij staat er in het recept dat je de rucola (een slasoort) in stukjes moet hakken... Monique

    reageren

  • MinnieDat klopt, als het tussen haakjes had gestaan was het misschien wat duidelijker geweest. Ik zou het niet eens hakken, gewoon scheuren of er heel door heen mengen. Je kan ook evt vegetarisch gehakt nemen, gewoon bij de supermarkt te verkrijgen. Een keer zonder vlees kan ook geen kwaad.

    reageren

  • rPaula, wat ben je suf...

    reageren

  • JessicaNou en of, da's wel erg suf... wel lachwekkend, dus thanks Paula!

    reageren

  • corrieJe gaat toch geen ruzie maken om een recept?

    reageren

  • corrieIk vind het ook wel grappig, rucola "grof gehakt". Hahaha.

    reageren

  • marianne hKoken als kunst of lezen als kunst. Dames, babylonische spraakverwarring? Ik vind het een heerlijk recept, makkelijk, zuiver waardoor heerlijk gezond. Dank!

    reageren

  • EstherJammer dat jullie allemaal al gereageerd hebben, ik dacht "gehakt" ik heb niets gezien, toen nog maar een keer gelezen en zag wat Paula bedoelde. Maar ik ga hem vanavond maken lekker makkelijk en heb nog heel veel rucola bij mij in de tuin staan.

    reageren

  • YvonneLeren lezen Paula...!

    reageren

  • candyomg

    reageren