Vegetarische pasta met tomaat en rucola van Annabel Langbein
- 2 personen
- 20 min
- waardering 7,6
- Hoofdgerecht
- Italiaans
- Vegetarisch
Ingrediënten
- 200 g gedroogde pasta
- 50 g rucola, grof gehakt
- 2 grote tomaten, in blokjes
- 120 g feta, verkruimeld
- 2 eetlepels kappertjes
- 2 eetlepels kleingesneden olijven
- rasp en sap van 1 citroen
- 2 eetlepels olijfolie
Bereiden
Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng intussen alle overige ingrediënten in een kom.
Laat de pasta uitlekken en meng hem door de saus.
Kookboek
Het recept 'Vegetarische pasta met tomaat en rucola van Annabel Langbein' is afkomstig uit het kookboek...
Delicious
Annabel Langbein
In dit boek gebruikt Annabel Langbein een wereldpalet aan smaken om fantastische gerechten te creëren zonder ingewikkelde of tijdrovende technieken. Met... lees verder
© Kosmos Uitgevers