Nigella Lawson: pasta met ham, erwtjes en room
2 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 200 g farfalle of andere korte pasta
- 100 g (diepvries) doperwtjes
- 150 ml slagroom
- 150 g ham, in dobbelsteentjes
- 2 eetlepels Parmezaanse kaas, geraspt
Bereiden
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim, kokend, gezouten water. Doe er na 5 minuten de erwtjes bij.
Laat de pasta en de erwtjes uitlekken. Zet de droge pan terug op het vuur, doe er de room, de ham en de Parmezaanse kaas in en laat deze saus goed warm worden. Doe de pasta en de erwtjes terug in de pan en hussel.
Kookboek
Het recept 'Nigella Lawson: pasta met ham, erwtjes en room' is afkomstig uit het kookboek...
Feest
Nigella Lawson
Nigella's 'Feest' gaat over familie en eten, over officiële feestdagen en persoonlijke feesten. In dit boek staan recepten voor Kerstmis, voor Valentijnsdag, voor oud en
... lees verder © Uitgeverij ContactNigella Lawson tips
Reacties op dit recept
- jannet Hopen dat mijn dochter deze vorm van pasta wel lust. Ik ga het morgen proberen.
- Suzanne Makkelijk recept voor herhaling vatbaar. Ze vonden het allemaal heel lekker.
- Ellen Erg lekker. Erg makkelijk en snel te maken.