Hemelse slierten van Pierre Wind
1 persoon
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 75 g spaghetti, gaar gekookt
- 50 g roomboter
- 1 eetlepel bruine basterdsuiker
- 1 theelepel vanillesuiker
- sap van ½ limoen
- 1 bolletje vanille-ijs
Bereiden
Bak op hoog vuur de spaghetti krokant in een ruime hoeveelheid roomboter.
Voeg er dan de bruine basterdsuiker, vanillesuiker en het limoensap bij. Bak het 30 seconden door. Klaar.
Serveer hierbij een bal vanille-ijs. Het gerecht kun je opleuken met een takje mint en een chocoladegarnituurtje.
Kookboek
Het recept 'Hemelse slierten van Pierre Wind' is afkomstig uit het kookboek...
Lekkâh
Pierre Wind
Een heerlijk spraakmakend kookboek van de keukenzinnige creatieveling Pierre Wind. 'Lekkâh' is gelardeerd met de unieke illustraties van Haagse Harry tekenaar... lees verder
© Tirion Uitgevers