Frittata recepten
-
tip
Jamie Oliver: frittata van garnalen en peterselie
Vis, 20 min 8,2
-
tip
Frittata di maccheroni (pasta omelet)
Vegetarisch, 60 min 7,7
-
Frittata met aardappel, gekarameliseerde ui en gorgonzola
Vegetarisch, 60 min 7,6
-
Frittata met courgette (tapas)
Vegetarisch, 15 min 7,4
-
Frittata met courgette en harissa
Vegetarisch, 25 min 7,7
-
Frittata met daslook en shiitake
Vegetarisch, 25 min 7,7
-
Frittata met ham en artisjokharten
Vlees, 20 min 8,0
-
Frittata met kerstomaatjes, mozzarella en basilicum
Vegetarisch, 20 min 7,7
-
Frittata met paprika, aardappel, prosciutto en ricotta
Vlees, 40 min 8,2
-
Frittata met pasta, aardappelen en tijm
Vegetarisch, 50 min 7,5
-
Frittata met prei en Parmezaanse kaas
Vegetarisch, 25 min 7,7
-
Frittata met rode biet, groene asperges en feta
Vegetarisch, 25 min 8,5
-
Frittata met spaghetti
Vegetarisch, 20 min 7,7
-
Frittata met trompettes de mort en cantharellen van The River Cafe
Vegetarisch, 20 min 7,6
-
Frittata met uien
Vegetarisch, 25 min 7,3
-
Frittata met zoete uien, courgette en munt
Vegetarisch, 45 min 7,5
-
Pasta frittata met doperwtjes en pancetta
Vlees, 45 min 8,3
-
Pasta frittata met kerstomaatjes en fontina
Vegetarisch, 20 min 7,7
Zie ook
Frittata
De Italiaanse frittata is een soort omelet, maar dan kort onder de grill afgebakken. Sommige zijn zo dun als een pannenkoek, maar er zijn ook dikke, met een goudbruine korst en romig van binnen. Ze kunnen, net als tortilla's, gevuld worden met kaas, groente, vlees of zeebanket en warm of koud gegeten worden, of in stukjes als antipasti-gerecht.
[ Beeld: Andrew Riverside | Shutterstock.com ]