Gestoomde Chinese broccoli met oestersaus
- 4 personen
- 10 min
- waardering 7,6
- Bijgerecht
- Chinees
- Vis
Ingrediënten
- 500 g Chinese broccoli (gai lam)
- 1 theelepel sesamolie
- 3 eetlepels oestersaus
Bereiden
Snijd de stelen van de stronkjes Chinese broccoli en snijd ze doormidden. Leg de broccoli op een groot bord en zet dat in een stoompan. Bedek de pan en stoom de broccoli 3 minuten boven zachtjes kokend water of tot hij heldergroen en beetgaar is. Druppel wat sesamolie en oestersaus over de broccoli.
Extra benodigd
Stoompan
Kookboek
Het recept 'Gestoomde Chinese broccoli met oestersaus' is afkomstig uit het kookboek...
Basic China
Jody Vassallo
'Basic China' is een boek voor iedereen: voor mensen die nog nooit een Chinese maaltijd hebben bereid, maar ook voor kookfanaten die hun repertoire willen uitbrei... lees verder
© Uitgeverij Terra. Beeld: Deirdre Rooney