Boeuf Bourguignon
6 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 1 kilo runderriblappen, in grove blokken
- 200 g ontbijtspek, in blokjes of reepjes
- 500 g champignons, in dikke plakken
- 400 ml rode wijn
- 3 uien, in ringen
- 40 zilveruitjes
- 2 kleine blikjes tomatenpuree
- 1 bouillontablet of bouillonpoeder
- 1 laurierblad
- maïzena
Bereiden
Doe alle ingrediënten in de slowcooker en gaar de Boeuf Bourguignon 8 tot 10 uur op een lage stand. Bind het geheel op het laatst eventueel met wat met water aangelengde maïzena. Lekker met aardappelpuree en in spek gerolde sperziebonen.
Extra benodigd
Slowcooker
Het ledenrecept 'Boeuf Bourguignon' wordt je aangeboden door Marion. Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com