Crostini's à la Robert

4 personen
voorbereiden
bereiden
wachten

waardering 6,7obv 6 waarderingen

Ingrediënten

  • 200 ml olijfolie
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 1 zakje mix voor dipsaus naar keuze
  • 1 stokbrood, in plakken van 1cm dik

Voorbereiden

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Bereiden

Maak van marinade van de olijfolie, knoflook en een lepel mix voor dipsaus naar keuze. Roer de marinade goed door. Leg de plakjes brood op het rooster van de oven en laat ze in ca. 5 min goudgeel bakken. Neem ze uit de oven en bestrijk de crostini's met een kwastje met de marinade. Plaats de crostini's terug in de oven en laat ze 5-8 minuten in de oven roosteren. Ze moeten helemaal knapperig zijn. Heerlijk met allerlei soorten kaas en paté, maar ook zo bij de borrel.

Variatietip

Doe voor een pittige variant een beetje sambal door de marinade.

Het ledenrecept 'Crostini's à la Robert' wordt je aangeboden door . Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com