Gestoofde asperges
2 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 20 asperges
- 250 g kruidenboter of roomboter
- nootmuskaat
- 100 g (boeren)ham, heel fijngesneden
- 4 eieren, gekookt en in plakjes
- 1 eetlepel verse peterselie, gehakt
Bereiden
Verwarm de boter in een pan en stoof de asperges ca. 15 minuten met het deksel op de pan. Schep de asperges af en toe om. Laat de asperges ca. 10 minuten nagaren. Leg de asperges op een schaal en bestrooi ze met nootmuskaat naar smaak. Garneer met de ham, het ei en de peterselie. Lekker met zalm en gekookte aardappelen.
Het ledenrecept 'Gestoofde asperges' wordt je aangeboden door Marianne. Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com
Reacties op dit recept
- Joosje Is 250 gram roomboter niet een ietsje te veel?