Gevuld stokbrood met groentegehakt
2 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 2 eetlepels olijfolie
- 250 gram half-om-halfgehakt
- 1 ui, gesnipperd
- 1 groene paprika, in reepjes
- 1 rode paprika, in reepjes
- 1 halve komkommer, in blokjes
- 1 theelepel kerriepoeder
- 150 ml yoghurt
- 1 stokbrood
- 1 eetlepel peterselie, fijngehakt
Bereiden
Verhit de olie in een ruime koekenpan of wok. Bak hierin het gehakt rul. Schep regelmatig om. Voeg de ui en de paprika's toe en roerbak ca. 5 minuten. Schep de komkommerblokjes, het kerriepoeder en peper en zout erdoor. Meng vlak voor het serveren de yoghurt erdoor. Schep het gehaktmengsel op het brood en strooi er peterselie over.
Het ledenrecept 'Gevuld stokbrood met groentegehakt' wordt je aangeboden door Richard. Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com