Roergebakken kip met mihoen en paksoi
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 3 eetlepels roerbakolie
- ½ eetlepel gember, fijngehakt
- 300 g kipfilet, in reepjes
- 1 rode ui, in dunne partjes
- 1 struik paksoi, in reepjes
- ½ flesje wok essentials ketjap-sesam (Go•Tan)
- 250 g mihoen
- 2-3 eetlepels gebakken uitjes
Bereiden
Verhit 3 eetlepels roerbakolie in een wok en fruit de gember tot hij gaat geuren. Bak de kipreepjes op hoog vuur rondom bruin. Schep de ui en het witte deel van de paksoi erdoor en roerbak 3-4 minuten. Voeg dan ook het groene deel van de paksoi toe en roerbak 1 minuut. Schenk de ketjap-sesamsaus erbij en warm het gerecht nog even goed door. Bereid intussen de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de mihoen over diepe borden en schep het kipgerecht erop. Strooi de gebakken uitjes erover. Lekker met kroepoek.
Het ledenrecept 'Roergebakken kip met mihoen en paksoi' wordt je aangeboden door Esther. Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com