Stokbrood met chorizogehakt
2 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 1 stokbrood (voorgebakken)
- 100 g chorizo, fijngehakt
- 200 g rundergehakt
- 2 bosuitjes, in ringen
- 1 tomaat, in dunne plakjes
- 125 g mozzarella, in dunne plakjes
- ½ eetlepel oregano
Voorbereiden
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Bereiden
Snijd een kapje van het stokbrood en hol het uit. Meng de chorizo met het gehakt, de bosuitjes en zout en peper naar smaak en vul het stokbrood met dit mengsel. Leg de tomaat en de mozzarella erop en strooi er oregano en peper over. Leg het stokbrood op de bakplaat en bak het in de oven in 25 minuten bruin en gaar. Lekker met een frisse groene salade.
Het ledenrecept 'Stokbrood met chorizogehakt' wordt je aangeboden door Marjette. Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com