Thaise kipcurry met kokosmelk

4 personen
voorbereiden
bereiden
wachten

waardering 6,9obv 9 waarderingen

Ingrediënten

  • 300 g kipfilet, in reepjes
  • 2 eetlepels Thaise rode currypasta
  • 3 eetlepels zonnebloemolie
  • ½ citroen
  • 400 g wokgroenten
  • 200 ml kokosmelk

Voorbereiden

Meng de kipreepjes met de currypasta en laat ze zo 10 minuten staan.

Bereiden

Verhit de olie in een wok en roerbak de gekruide kipreepjes in 4-5 minuten op hoog vuur gaar. Rasp de citroen en schep het citroenrasp en de wokgroenten erdoor en roerbak nog 3-4 minuten. Schenk de kokosmelk en het citroensap erbij en warm het gerecht nog 5 minuten zachtjes door. Voeg zout naar smaak toe. Lekker met rijst en komkommer.

Het ledenrecept 'Thaise kipcurry met kokosmelk' wordt je aangeboden door . Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com