Fruitfilet met asperges
bereiden
Ingrediënten
- 1 kg Opperdoezer ronde aardappelen
- 12 witte asperges
- snufje suiker
- Alpro soya Minarine (of andere smeerboter)
- 2 takjes munt, alleen de blaadjes
- 4 Alpro soya Fruitfilets
- Alpro soya Bakken & Braden
- 150 g lamsoren of zeekraal
Bereiden
Was de aardappelen en kook ze in zijn geheel in zout water, ca. 20 minuten tot ze gaar zijn.
Schil de asperges en verwijder de houten uiteindes. Leg de asperges in een lage, brede pan met koud water zodat ze net onder staan, met 1 theelepel zout, een snufje suiker en een eetlepel Minarine. Bedek het geheel met keukenpapier en breng het aan de kook. Laat het 3 minuten koken en zet dan het vuur uit, maar laat de asperges in het kookvocht liggen om door te garen.
Schil de aardappelen, en voeg er 1 eetlepel Minarine toe gemengd met de gehakte muntblaadjes.
Bak de Alpro soya Fruitfilets 4 minuten om en om in een scheut Alpro soya Bakken & Braden.
Bak de lamsoren 2 minuten in een braadpan.
Leg eerst de lamsoren op het bord, gevolgd door 3 witte asperges, de aardappelen en de Fruitfilet.
Het recept 'Fruitfilet met asperges' wordt je aangeboden door Alpro soya