Snijbonen en shiitakes uit de wok
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- Alpro soya Bakken & Braden
- 1 cm verse gember, fijngehakt
- 2 bosuitjes, gesnipperd
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 250 g snijbonen, in schuine stukjes gesneden
- 250 g shiitakes, in schuine stukjes gesneden
- 1 pakje Alpro soya Fijngehakt
- 1 blik bamboescheuten, uitgelekt
- 125 g taugé
- voor de saus
- 2 eetlepels sojasaus
- 1 theelepel suiker
- 2 druppels sesamolie
- 1 eetlepel zoete chilisaus
- 1 theelepel maïzena
Bereiden
Meng alle ingrediënten voor de saus in een kom.
Verwarm in een wok een scheutje Bakken & Braden. Voeg de gember, bosui en knoflook toe, en roerbak 30 seconden.
Voeg de snijbonen en shiitakes toe met een ½ glas water.
Voeg als de snijbonen gaar zijn het Fijngehakt, de bamboe en taugé toe. Kook het geheel 2 minuten.
Schenk de saus erbij, roer nog even goed door en serveer.
Kookboek
Het recept 'Snijbonen en shiitakes uit de wok' is afkomstig uit het kookboek...
Elke maandag lekker vleesvrij
Andy McDonald
Steeds meer mensen weten dat een dagje zonder vlees gezond is. En goed voor het milieu. Maar hoe zorg je ervoor dat dit ook écht lekker wordt? Dit kookboek... lees verder
© Alpro soya