Surinaamse roti met vegetarisch gehakt
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 2 uien, fijngesnipperd
- 4 teentjes knoflook, fijngehakt
- 1 Spaanse peper, fijngehakt
- Alpro soya Bakken & Braden
- 500 g vastkokende aardappelen, in stukjes van 2 cm
- 200 g sperziebonen of kousenband, in stukjes van 2 cm
- 1 pak Alpro soya Fijngehakt
- 1 eetlepel tomatenpuree
- 1 eetlepel Surinaamse kerriepoeder
- 1 tablet groentebouillon
- 4 roti pannenkoeken
Bereiden
Smoor de uien, knoflook en Spaanse peper in een scheut Bakken & Braden tot glazig.
Voeg de aardappelen, sperziebonen, Alpro soya Fijngehakt, tomatenpuree en kerrie toe aan het ui-mengsel en bak 2 minuten verder. Voeg 150 ml water met het verkruimelde groentebouillontablet toe, bedek met een deksel en laat het 25 minuten sudderen.
Breng op smaak met zout en peper en serveer met de roti.
Het recept 'Surinaamse roti met vegetarisch gehakt' wordt je aangeboden door Alpro soya
Reacties op dit recept
- Nida Super makkelijk en lekker snel te maken. Voor de vleeseters, apart een stukje kip erbij gedaan ;-)
- Yvonne Jammer dat er nergens staat hoeveel calorieën er in een gerecht zitten, zeker in deze tijd van meer letten op onze gezondheid.