Tagliatelle met tomaten, venkel en paprika
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- olijfolie
- 2 venkelknollen, in stukken van 1 à 2 cm
- 2 gele paprika's, in stukken van 1 à 2 cm
- 2 teentjes knoflook, in dunne plakjes
- 1 scheut witte wijn
- 1 pakje Alpro soya Reepjes licht gekruid
- 1 blik gepelde tomaten, in blokjes
- 50 g groene olijven (of naar smaak), gehalveerd
- 500 g verse tagliatelle
- 250 g kerstomaten of mini roma's, gehalveerd
- 1 eetlepel verse oregano (of 1 theelepel gedroogde oregano)
Bereiden
Verwarm een koekenpan met ruim olijfolie en voeg de venkel, paprika en knoflook toe. Bak 5 minuten en voeg dan een scheut witte wijn toe.
Voeg de Alpro Soya Reepjes licht gekruid, de gepelde tomaten en de olijven toe en laat het geel 10 minuten op laag vuur pruttelen.
Kook de tagliatelle 4 minuten in ruim kokend gezouten water.
Voeg als laatste de kerstomaten en de oregano toe en draai het vuur laag.
Giet de tagliatelle af en serveer samen met de saus. Besprenkel eventueel met olijfolie.
Het recept 'Tagliatelle met tomaten, venkel en paprika' wordt je aangeboden door Alpro soya