Tofu met een crust van polenta en zongedroogde tomaten

  • 4 personen
  • 15 min
  • waardering 6,2
  • Bijgerecht
  • Overige keukens
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 1 takje rozemarijn, fijngesnipperd
  • 4 zongedroogde tomaten, fijngesnipperd
  • snufje knoflookpoeder
  • 100 g fijne polenta
  • 1 pak Alpro soya Tofu Basis
  • 100 g bloem
  • 100 ml Alpro soya Drink Natural Fresh

Bereiden

Meng de rozemarijn en de zongedroogde tomaten met het knoflookpoeder en de fijne polenta.

Snijd de Tofu in 4 stukken van gelijke grootte. Haal de tofu eerst door de bloem vervolgens door de melk en afsluitend door de polentamengsel. Bak de tofu om en om tot goudbruin.

Serveer met een groene salade.

Bron

Het recept 'Tofu met een crust van polenta en zongedroogde tomaten' wordt je aangeboden door Alpro soya

Waardeer dit recept (10 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!