Pitabroodje met lamsvlees
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 300 g lamsvlees, in reepjes
- 100 g Arla Apetina witte kaasblokjes in olie
- 400 g tomatenblokjes (blik)
- 8 pitabroodjes
- 100 g knoflooksaus
- 6 eetlepels Griekse yoghurt
- rucola
Bereiden
Schep de knoflook door het vlees, kruid het met peper en zout.
Laat de kaasblokjes uitlekken, maar bewaar de olie, en schep 4 eetlepels hiervan door het gekruide vlees.
Doe het vlees in een pan en laat het op een matig vuur gaar bakken. Voeg de tomatenblokjes met het sap toe en laat het geheel in ongeveer 10 minuten gaar stoven.
Verwarm de pitabroodjes in een warme oven.
Roer de knoflooksaus los met de Griekse yoghurt.
Snijd de broodjes aan één kant open, doe er wat rucola in schep er vervolgens de lamsvlees-tomatenstoof erin, schep hier wat kaasblokjes op en tenslotte wat saus.
Het recept 'Pitabroodje met lamsvlees' wordt je aangeboden door Arla