Pizza Bianca met ui en kaas
bereiden
Ingrediënten
- 1 pak pizzadeeg
- 1 pot Arla Apetina Classic blokjes in olie
- 2 witte uien, in ringen
- 2 rode uien, in ringen
- 150 g Arla Finello Pizzakaas
Bereiden
Bereid het pizzadeeg volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking. Vorm er vervolgens 4 pizzabodems van, rol het deeg uit tot een cirkel die aan de randen iets dikker is, en leg ze direct op een aantal bakplaten. Bestrijk ze royaal met de kruidenolie van de kaasblokjes.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Laat de witte kaasblokjes iets uitlekken maar bewaar de olie. Verdeel de kaasblokjes samen met de uiringen en de pizzakaas over de pizzabodems.
Bestrooi de pizza's tenslotte naar smaak met zout en besprenkel ze met de bewaarde olie.
Bak de pizza's in het midden van de voorverwarmde hete oven gedurende 8 tot 10 minuten goudbruin.
Maal voor het serveren een royale hoeveelheid zwarte peper over de pizza.
Het recept 'Pizza Bianca met ui en kaas' wordt je aangeboden door Arla