Broccoli met krieltjes en hamlappen in sjalottensaus
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 4 hamlappen
- 4 eetlepels vloeibare margarine
- 8 sjalotjes, gehalveerd
- 4 eetlepels Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
- 400 g broccoli
- 600 g krielaardappeltjes, voorgekookt
- 100 ml melk
Bereiden
Bestrooi de hamlappen met peper en zout. Verwarm de margarine in een ruime koekenpan en bak hierin de hamlappen om en om goudbruin. Voeg de sjalotjes toe en bak nog even door. Voeg Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden toe en laat alles, met deksel op de pan, 10 minuten op een laag vuur stoven.
Breng water met zout aan de kook en kook de broccoli in 4 minuten beetgaar. Neem de hamlappen en de sjalotten uit de pan, en houd dit onder aluminiumfolie warm. Voeg de krielaardappeltjes met de melk in de overgebleven saus in de pan en warm goed door.
Extra benodigd
Aluminiumfolie
Het recept 'Broccoli met krieltjes en hamlappen in sjalottensaus' wordt je aangeboden door Boursin
Reacties op dit recept
- Therese Een heerlijke maatlijd.