Filodeegbakje met kerstomaat en basilicum
10 stuks
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 2 eetlepels vers gehakt basilicum
- 125 g Boursin Knoflook & Fijne kruiden
- 20 filodeegvelletjes van ca. 8x8 cm
- 2 eetlepels gesmolten boter
- 5 kerstomaatjes, gehalveerd
Bereiden
Verwarm de oven voor op 175 °C.
Meng het basilicum door de Boursin.
Smeer een filodeegvelletje dun in met gesmolten boter, leg hierop een tweede velletje en smeer ook in.
Plaats de filodeegvelletjes in de vormpjes en vul deze met het Boursin-mengsel. Leg er een half kerstomaatje bovenop met de gesneden kant naar boven en breng op smaak met versgemalen zwarte peper.
Bak de bakjes in ca. 10 minuten af in de oven of tot het filodeeg bruin kleurt.
Extra benodigd
10 kleine bakjes (Ø 4 cm) of een siliconen muffinvorm
Het recept 'Filodeegbakje met kerstomaat en basilicum' wordt je aangeboden door Boursin