Frisse spread met kappertjes en basilicum op appel
10 stuks
bereiden
wachten
bereiden
wachten
Ingrediënten
- 80 g Boursin Knoflook & Fijne kruiden
- 1 eetlepel kappertjes, afgespoeld, drooggedept en grof gehakt
- 1 eetlepel verse basilicum, fijngehakt
- 1 appel, klokhuis uitgestoken (bij voorkeur Jonagold)
- 3 kerstomaatjes, in kwarten
Bereiden
Meng Boursin, kappertjes en basilicum en zet het 1 uur in de koelkast om op smaak te laten komen.
Snijd de appel in 10 plakjes. Smeer beide kanten van de plakjes in met het vocht uit het flesje van de kappertjes. Maak met twee koffielepeltjes 10 quenelles van het Boursin-mengsel. Leg de quenelles op de appelplakjes en garneer elk plakje met tomaat.
Het recept 'Frisse spread met kappertjes en basilicum op appel' wordt je aangeboden door Boursin