Hartig taartje van kidneybonen
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- olie om in te vetten
- 4 plakjes bladerdeeg
- 300 g gekookte kidneybonen
- 150 g zilveruitjes, uitgelekt
- 2 eieren
- 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden
Bereiden
Verwarm de oven voor op 175 °C. Vet 4 koffiekopjes in met wat olie. Steek cirkels uit de bladerdeegplakken en bekleed de kopjes van binnen met het bladerdeeg. Vul de bladerdeegkopjes met een mengsel van uitgelekte kidneybonen en zilveruitjes.
Klop in een apart kommetje de eieren en Boursin Cuisine door elkaar en giet over de bonen zodat ze onder staan. Bak de vormpjes 25 minuten in de oven. Neem ze uit de oven, laat 5 minuten afkoelen en haal met een mes de taartjes voorzichtig uit de kopjes.
Het recept 'Hartig taartje van kidneybonen' wordt je aangeboden door Boursin