Mosselen met paprikaspread op crostini
10 stuks
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 10 rondjes uitgestoken witbrood van ca. 4 cm
- 1 eetlepel olijfolie
- ¼ rode paprika
- 1 ui
- 80 g Boursin Knoflook & Fijne kruiden
- ½ theelepel paprikapoeder
- 10 gekookte, gepelde mosselen
- 1 citroen
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Smeer de broodrondjes aan één kant in met wat olijfolie, leg ze op een stuk bakpapier op een bakplaat met de besmeerde kant naar boven en bak in ca. 8 minuten af, of tot ze goudbruin zijn.
Maal de paprika en ui in een blender heel fijn. Meng de Boursin en het paprikapoeder erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel het mengsel over de crostini en leg hierop een gekookte mossel. Garneer met een stukje citroenschil.
Extra benodigd
Bakpapier, blender
Het recept 'Mosselen met paprikaspread op crostini' wordt je aangeboden door Boursin