Risotto met gegrilde tonijn en broccoli
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 300 g risottorijst
- 4 verse tonijnsteaks
- olijfolie
- 600 g broccoli, in roosjes
- 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden Light
Bereiden
Bereid de risottorijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Dep intussen de tonijnsteaks droog met keukenpapier. Besmeer beide kanten van de tonijn met olijfolie en bestrooi met zout en peper.
Kook de broccoliroosjes beetgaar.
Roer Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruide Light door de risotto en warm goed door.
Verwarm een grillpan en bak hierop de tonijsteak aan beide kanten rosé in ca. 5 minuten.
Schep de broccoli door de risotto. Breng eventueel verder op smaak met zout en peper. Verdeel de risotto over vier borden en leg de gebakken tonijnsteak op de risotto.
Het recept 'Risotto met gegrilde tonijn en broccoli' wordt je aangeboden door Boursin
Reacties op dit recept
- Christine Lekker maar hou er rekening mee dat het geen grote porties zijn!