Hartige taartjes met geitenkaas, pancetta en ei
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 4 plakjes pancetta of ontbijtspek
- 4 plakjes (roomboter) bladerdeeg, ontdooid
- 1 pak Heinz Tomatenblokjes (390 g)
- 100 g zachte geitenkaas, verkruimeld
- 4 eieren
- 1 eetlepel bieslook, fijngeknipt
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Bak de plakjes spek in een koekenpan zachtjes knapperig.
Vet vier lage ovenschaalschaaltjes (Ø 10 cm) in. Bekleed elk schaaltje met een plakje bladerdeeg en verdeel de tomatenblokjes en geitenkaas erover. Maal er wat peper boven. Leg de plakjes spek erop en breek in elk schaaltje een ei.
Bak de taartjes in de oven 20-25 minuten tot het deeg goudbruin en knapperig is en het ei gestold is. Strooi het bieslook erover.
Extra benodigd
4 lage ovenschaalschaaltjes (Ø 10 cm)
Tip
Je kunt ook een grote taart maken in een lage taartvorm van 22-24 cm. Bak deze 30-35 minuten.
Het recept 'Hartige taartjes met geitenkaas, pancetta en ei' wordt je aangeboden door Heinz