Visschotel met tilapia, zeevruchten en penne rigate
- 4 personen
- 25 min
- waardering 7,6
- Hoofdgerecht
- Hollands
- Vis
Ingrediënten
- 350 g penne rigate
- 2 uien, gesnipperd
- 2 teentjes knoflook, fijngesneden
- olijfolie
- 2 potten Heinz Pasta Sauce Seasons met Lente-ui & Zongedroogde tomaten
- 400 g tilapiafilet, in stukjes
- 1 bakje zeevruchten gemengd (ca. 150 g)
Bereiden
Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Fruit de gesnipperde ui met de knoflook op zacht vuur in wat olijfolie. Voeg de pastasaus en ½ kopje water toe.
Voeg de tilapia en de zeevruchten toe aan de saus en verwarm het geheel ca. 5 minuten door tot de vis gaar is.
Serveer de saus op de pasta.
Variatietip
Lekker met gestoofde venkel of gestoofde courgette. Stoof deze in 1 eetlepel olijfolie met 100 ml water (of een mengsel van witte wijn en water), breng op smaak met wat peper, zout en oregano.
Bron
Het recept 'Visschotel met tilapia, zeevruchten en penne rigate' wordt je aangeboden door Heinz