Visschotel met tilapia, zeevruchten en penne rigate

  • 4 personen
  • 25 min
  • waardering 7,6
  • Hoofdgerecht
  • Hollands
  • Vis

Ingrediënten

  • 350 g penne rigate
  • 2 uien, gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • olijfolie
  • 2 potten Heinz Pasta Sauce Seasons met Lente-ui & Zongedroogde tomaten
  • 400 g tilapiafilet, in stukjes
  • 1 bakje zeevruchten gemengd (ca. 150 g)

Bereiden

Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Fruit de gesnipperde ui met de knoflook op zacht vuur in wat olijfolie. Voeg de pastasaus en ½ kopje water toe.

Voeg de tilapia en de zeevruchten toe aan de saus en verwarm het geheel ca. 5 minuten door tot de vis gaar is.

Serveer de saus op de pasta.

Variatietip

Lekker met gestoofde venkel of gestoofde courgette. Stoof deze in 1 eetlepel olijfolie met 100 ml water (of een mengsel van witte wijn en water), breng op smaak met wat peper, zout en oregano.

Bron

Het recept 'Visschotel met tilapia, zeevruchten en penne rigate' wordt je aangeboden door Heinz

Waardeer dit recept (13 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!