12-uur Wrappizza's
3 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 1 pak Honig Wraps
- 1-2 eetlepels (olijf)olie
- 100-150 ml Heinz tomato fritto
- 2 eetlepels rode pesto
- 1 gele paprika
- 1 groene paprika
- 100 g mortadella, in kleine stukjes
- 50 g champignons, fijngehakt
- pizzakruiden
- 100 g lichtbelegen kaas, geraspt
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Bestrijk de wraps aan één kant dun met olie en leg ze met de oliekant op de bakplaat. Meng de tomato fritto met de pesto en bestrijk de wraps ermee.
Snijd uit de gele paprika 36 ruitjes en snijd uit de groene paprika 6 repen van ca. 1 cm breed. Leg de gele ruitjes in de vorm van de cijfers van een klok op de wraps. Gebruik de repen groene paprika voor de wijzers.
Verdeel de mortadella en de champignons over de wraps en strooi er nog wat pizzakruiden over. Strooi de geraspte kaas erover en let er hierbij op dat de paprika vrij blijft.
Druppel de rest van olie over de wraps en bak ze in het midden van de oven in 10-12 minuten goudbruin.
Het recept '12-uur Wrappizza's' wordt je aangeboden door Honig