Appel-ananas crumble
6 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 1 pak Honig Mix voor Appelcrumble met kaneel
- 1 ei
- 125 g margarine
- 350 g zure appels (Goudreinet, Jonagold), in kleine stukjes
- 150 g ananas (blik), in kleine stukjes
Bereiden
Verwarm de oven voor op 170 °C en beboter de ovenschaal.
Doe de mix, het ei en 125 g margarine in een beslagkom (de kaneel uit het pak niet toevoegen) en meng dit alles met een mixer tot een kruimelig deeg.
Meng de appel- en ananasstukjes met de kaneel en doe het mengsel in de ovenschaal.
Verdeel het kruimeldeeg over het appel-ananasmengsel en bak de crumble in het midden van de oven ca. 30 minuten totdat deze goudbruin van kleur is.
Serveer de crumble warm en bijvoorbeeld met een bolletje (kaneel)ijs.
Extra benodigd
Ovenschaal (20 x 30 cm), mixer
Oven
Eektrische oven 170 ºC, heteluchtoven 160 ºC, gasoven stand 3.
Het recept 'Appel-ananas crumble' wordt je aangeboden door Honig
Reacties op dit recept
- Marion Valt een beetje tegen om een kant en klaar produkt te nemen. De echte smaken komen toch door het zelf maken en varieren. Met zelf gemaakte crumble een goed recept.