Couscous met lamsvlees, courgette en aubergine
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 1 pak Honig Couscous
- 300 g lamsgehakt
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 teentje knoflook
- ½ courgette, in blokjes
- 1 aubergine, in blokjes
- 1 ui, gesnipperd
- 1 pakje Honig Mix voor Italiaanse Kruidensaus
Bereiden
Kook de couscous volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Zet het gehakt aan in de olijfolie. Bak de knoflook en de groente mee.
Meng de saus met 500 ml koud water en giet dit op de groente. Laat het geheel enkele minuten koken en serveer het met de couscous.
Lekker met een salade van lollo rosso met paprika en een balsamicodressing.
Het recept 'Couscous met lamsvlees, courgette en aubergine' wordt je aangeboden door Honig