Lasagne met courgette, eieren en mozzarella
bereiden
Ingrediënten
- 2 eetlepels olie
- 500 g courgette, in plakken
- 1 pakje Honig Mix voor Lasagnesaus
- 500 ml melk
- 175 g Honig Lasagnebladen
- 4 hardgekookte eieren, in plakken
- 150 g geraspte pizzakaas (mozzarella)
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Verwarm de olie in een hapjespan, voeg de plakken courgette toe en stoof ze, met het deksel op de pan in ca. 8 minuten beetgaar.
Meng in een pan de mix voor lasagnesaus met 500 ml water en de melk. Breng dit mengsel al roerend aan de kook en laat het 1 minuut koken.
Schenk een laagje saus in een rechthoekige ovenschaal en leg daarop een laag lasagnebladeren. Verdeel hierover plakken courgette en plakken ei. Schenk er weer wat saus over. Strooi er ook wat van de kaas over. Herhaal de lagen en eindig met een ruime laag saus en de rest van de kaas.
Bak de lasagne in het midden van de oven in ca. 30 minuten lichtbruin en gaar. Neem de schaal uit de oven en laat hem 10 minuten staan, alvorens hem aan te snijden.
Het recept 'Lasagne met courgette, eieren en mozzarella' wordt je aangeboden door Honig