Lasagne met spinazie en mozzarella
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 2-3 eetlepels olie
- 300 g rundergehakt
- 1 pakje Honig Mix voor Lasagnesaus
- 125 g Honig Lasagnebladen
- 150 g belegen kaas, geraspt
- 300 g gekookte spinazie
- 150 g mozzarella, in plakjes
- peterselie, fijngehakt
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200 ºC (heteluchtoven op 180 ºC).
Verhit de olie in een hapjespan en bak hierin het gehakt snel rul en bruin. Meng de mix met 1 liter koud water en voeg deze aan het gehaktmengsel toe. Breng de mix al roerend aan de kook en laat deze ca. 1 minuut zachtjes koken.
Vet een rechthoekige ovenschaal in. Doe de saus, lasagnebladen, belegen kaas en spinazie om en om in de schaal. Leg de lasagnebladen telkens kruislings op elkaar. Begin en eindig met een laagje saus. Leg de plakjes mozzarella in het bovenste laagje saus.
Bak de lasagne in het midden van de oven in ca. 30 minuten gaar en mooi bruin. Garneer met peterselie.
Het recept 'Lasagne met spinazie en mozzarella' wordt je aangeboden door Honig
Reacties op dit recept
- Nettie Gemaakt met spinazie à la crème en blokjes salami erbij. Iets minder water gebruikt. Heerlijk!
- Suzanne Het was lekker.