Pasta met mediterrane kabeljauw uit de oven
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 400 g kabeljauwfilet
- 4 tomaten, in partjes
- 4 zongedroogde tomaatjes op olie, in stukjes
- 100 g zwarte olijven zonder pit, in ringen
- 3 eetlepels verse Italiaanse kruiden of gedroogde kruiden
- 100 ml witte wijn
- 150 g kaas, geraspt
- 350 g Honig Vezelrijk Farfalle
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Leg de vis in een ingevette ovenschaal en verdeel de verse en de gedroogde tomaten, de olijven en de kruiden over de vis. Schenk de witte wijn er overheen. Strooi er peper en zout en de geraspte kaas over.
Plaats de schaal op een rooster in het midden van de oven en bak de vis in 25 minuten goudbruin en gaar.
Kook intussen de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking gaar.
Serveer de pasta bij de vis. Lekker met een groene salade met zonnebloempitten.
Het recept 'Pasta met mediterrane kabeljauw uit de oven' wordt je aangeboden door Honig