Pastasalade met kaas, ei en tomaat
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 200 g Honig Vezelrijk Macaroni
- 150 g champignons, gehalveerd
- 150 ml Bulgaarse yoghurt
- 3 theelepels kerriepoeder
- 2 stengels bleekselderij, in plakjes
- 2 tomaten, in stukjes
- 1 ui, gesnipperd
- 150 g belegen Leidse kaas, in blokjes
- 3 eieren, hardgekookt en in stukjes
- 1 klein blik perziken op sap, uitgelekt en in schijfjes
- 1 krop sla
Bereiden
Kook de macaroni met zout volgens de bereidingswijze op de verpakking. Spoel de pasta met koud water af en laat deze verder afkoelen.
Kook de champignons 3 minuten en laat ze uitlekken en afkoelen.
Roer in een schaal de Bulgaarse yoghurt en het kerriepoeder door elkaar en meng de macaroni, groenten, kaas, ei en de helft van de perziken erdoor. Breng de salade eventueel op smaak met zout en peper.
Bedek een schaal met sla, schep de kaas-eisalade erop en garneer met perzikschijfjes.
Tip
Een heerlijke salade voor een zomerse dag, ook leuk om mee te nemen voor een picknick. Vervoer de salade in een goed afgesloten koelkastbak in een koeltas.
Het recept 'Pastasalade met kaas, ei en tomaat' wordt je aangeboden door Honig
Reacties op dit recept
- sien leuk recept,maar verwarrend is het kerrie poeder of paprika poeder,graag een reactie, met vr. groet sien
- J. Lekker, frisse salade, gemakkelijk te bereiden. Met Griekse yoghurt gemaakt.