Rijst met kipfilet, broccoli en champignons
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 350 g Honig Witte Rijst
- 150 g broccoliroosjes
- olie
- 300 g kipfilet, in blokjes
- 250 g champignons, in plakjes
- 1 pot Honig Hartige maaltijdsaus met spek, champignons & salie voor krachtige kip
Bereiden
Kook de rijst volgens de algemene bereidingswijze op de verpakking.
Kook de broccoliroosjes enkele minuten voor.
Verhit olie in een pan en roerbak de kipfilet gaar en bruin. Voeg de champignons en de broccoliroosjes toe.
Voeg de saus toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Laat de saus ca. 2 minuten zachtjes doorkoken.
Serveer de rijst met de saus.
Variatietip
Vervang de broccoli en champignons door 200 g kastanjechampignons en 3 gesneden lente-uitjes.
Het recept 'Rijst met kipfilet, broccoli en champignons' wordt je aangeboden door Honig
Reacties op dit recept
- appie Echt goed.
- Sarah Welke saus toevoegen? Broccoli onmiddellijk gewoon bij dien zonder vooraf te koken?