Tomatensoep met doperwten
- 6 personen
- 20 min
- waardering 7,2
- Voorgerecht
- Hollands
- Vlees
Ingrediënten
- 1 pakje Honig Tomatensoep
- 1 klein potje doperwten (uitgelekt 180 g)
- 2 tomaten, in blokjes
- 125 g ham, in reepjes
- 1 teentje knoflook, geperst
- 1 eetlepel peterselie, fijngesneden
Bereiden
Bereid de soep volgens de bereidingswijze op de verpakking, maar laat het toevoegen van het bieslook achterwege.
Voeg, zodra de soep kookt, de doperwten, tomatenblokjes, hamreepjes en knoflook toe. Doe het deksel op de pan (niet helemaal afsluiten) en laat, onder af en toe roeren, de soep nog 5 minuten zachtjes doorkoken.
Garneer de soep met peterselie.
Bron
Het recept 'Tomatensoep met doperwten' wordt je aangeboden door Honig